Lopen voor Beginners….

Lopen is ‘Hot’ en dat merken wij bij onze club als geen ander.

Jaarlijks organiseren wij een cursus ‘Lopen voor Beginners’, een lessenreeks die een startende loper  in staat moet stellen om in 14 weken 40 minuten onafgebroken te kunnen hardlopen. In tegenstelling tot de gekende cursussen die over 10 weken lopen, wordt deze cursus nog rustiger opgebouwd en is deze nog meer geschikt voor mensen die helemaal van 0 dienen te starten (*).

Zaterdag 11 januari 2020 starten wij met een nieuwe cursus.

Wat bieden wij u?
– 1 Begeleide training op zaterdagmorgen om 10.00 u (Piste Moorland te Stabroek)
– 1 Begeleide training op woensdagavond. (19.00 u)
– Eindproef en loopdiploma
– Trainingsschema
– Een Sporta-sportongevallenverzekering
– Gratis lidmaatschap tot eind augustus 2019

Kostprijs:
45

Tussenkomst mutualiteit:
Deelnemers die in aanmerking komen voor een tegemoetkoming van hun mutualiteit kunnen de aanvraagformulieren laten afstempelen op de startdag. Deze formulieren haal je af bij je plaatselijk kantoor.

Inschrijven:

Voor 07 januari 2020 via het formulier onderaan deze pagina

Heb je toch al zin om sneller te starten met lopen, dan kan je ook steeds komen kennismaken op onze wekelijkse trainingsavonden (woendsdagavond vanaf 19.00 u). Onze trainers zullen u graag op weg zetten. Je hoeft niet meteen lid te worden. Elke geïnteresseerde mag steeds gratis en vrijblijvend aan drie trainingen  deelnemen. Bovendien ben je verzekerd voor eventuele sportongevallen. Meer info?

(*) Indien je voorheen nog nooit aan sport deed of lange tijd inactief bent geweest, is het aan te raden om je medisch te laten screenen bij je huisarts.

Naam:
Voornaam:
E-mailadres:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Geboortedatum
Geslacht:
Rijksregisternummer
?
Rijksregisternummer enkel voor leden met Belgische nationaliteit. In dien andere nationaliteit volstaan enkele willekeurige cijfers.
Telefoonnummer:
Heeft u nog vragen of mededelingen? ?
Hier kan u terecht met al uw vragen over de cursus of eventueel nog bijzonderheden doorgeven.