Jeugdwerking

Welkom op de pagina van de LGP-jeugd, de jongerenwerking van LGP.

Ben jij tussen 6 en 14 jaar en zoek je een leuke en sportieve vrijetijdsbesteding? Dan is onze groep misschien wel iets voor jou.

Iedere woensdagavond trainen wij onder leiding van Seppe, Lennard, Patricia en Patrick op de piste van het sportcentrum Moorland en dit van 17.30 u tot 18.45 u .

Onze trainingen zijn geen saaie bedoening of militaire driltrainingen. Voor onze trainers primeert het ruime spelelement. Spelenderwijs komen alle elementen van de atletieksport aan bod. Zo leer je alles over de loop-, werp- en springdisciplines.

Wil je iets meer dan alleen maar trainen? Dan kan je onze kleuren verdedigen in échte atletiekwedstrijden. Al onze jeugdleden zijn namelijk aangesloten bij KAVVV en kunnen hier gratis deelnemen aan de wedstrijden die door dit verbond worden georganiseerd. Bovendien ben je via dit verbond verzekerd voor sportongevallen die zich voordien op training en op de wedstrijden.

Ben jij ook benieuwd hoe het er bij ons aan toegaat?  Trek dan sportieve kledij en een paar loopschoenen aan en kom op woensdagavond naar de piste. Je bent steeds welkom om aan een paar gratis trainingen deel te nemen.  Zo weet je meteen of onze sport wel iets voor jou is.

Zie je onze groep zitten en wil je blijven komen, dan vragen we €35 lidgeld per jaar. Bij je aansluiting vragen we eenmalig € 10 voor een clubshirt die je nodig hebt op de wedstrijden. Voor mama en papa is het ook wel nuttig om te weten dat verschillende mutualiteiten een deel van het lidgeld terugbetalen. Of dit voor jou het geval is, moeten ze even navragen bij hun ziekenfonds.

Heb je nog vragen? Geen probleem. Onze trainers antwoorden graag op je berichtje. Je kan hen bereiken via de onderstaande e-mailadressen.

Tot gauw bij Lopersgroep Putte ?

Trainers