Cursus Lopen Voor Beginners.

Samen met het plaatsen van de kerstboom smeden velen goede plannen en regent het goede voornemens. Een goede gezondheid en bovenal werken aan een betere conditie staat bij de meesten dan hoog op het verlanglijstje. Helaas blijft het vaak bij de goede voornemens alleen.

In 2018 hoeft dit niet het geval te zijn. Samen met Lopersgroep Putte kan je nu werken aan je conditie.  Op 13januari 2018 starten wij onze nieuwe cursus ‘LOPEN VOOR BEGINNERS‘.

In 14 weken 40 minuten ononderbroken (hard)lopen is niet iets dat slechts voor enkelingen is weggelegd.

Jong en oud kan op eigen tempo leren lopen zonder af te zien.
Deze cursus, die ontwikkeld werd door Herman in ’t Veen en Agnes van der Voet en herwerkt door Pierre van Schilt, streeft naar een perfecte balans van training en recuperatie. Bovenal wordt er aandacht besteed aan het voordeel van samen werken naar een vooraf bepaald doel. In een ongedwongen sfeer en iedereen op eigen tempo.

Praktisch:

– Wekelijks groepstraining op zaterdag van 10.00 u tot 11.15 u op de atletiekpiste aan de Sportweg 1 te Stabroek (achter het gemeentehuis).
In het sportcentrum kan gebruik gemaakt worden van de douche- en kleedruimte.

– Alle deelnemers ontvangen een handboek met de schema’s, praktische info over lopen, voedingsadvies, een looplogboek en informatie over onze partners.

– Alle deelnemers genieten van een sportongevallenverzekering die werd afgesloten bij SPORTA. Alle deelnemers zijn bovendien verzekerd voor de trainingen die zij op eigen initiatief doen.

– Na de cursus genieten de deelnemers nog van 4 maanden gratis lidmaatschap bij Lopersgroep Putte en kunnen zij meegenieten van de clubvoordelen.

– Deelnemers genieten een rechtstreekse korting van 10 % bij onze partner Shop2Run.

Kostprijs:

€ 45 / persoon vooraf te storten op rekeningnr.: IBAN BE14 3630 9908 9883 – BIC: BBRU BE BB

Bijkomende info en inschrijven:
Via onderstaand formulier of 0486 39 34 30

ZET JIJ DE EERSTE STAP? DAN ZETTEN WE ANDERE SAMEN!

Naam:
Voornaam:
E-mailadres:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Geboortedatum
Geslacht:
Rijksregisternummer
?
Rijksregisternummer enkel voor leden met Belgische nationaliteit. In dien andere nationaliteit volstaan enkele willekeurige cijfers.
Telefoonnummer:
Heeft u nog vragen of mededelingen? ?
Hier kan u terecht met al uw vragen over de cursus of eventueel nog bijzonderheden doorgeven.