Offroad Duathlon

Editie 11: zondag 01 maart 2020
(info volgt weldra)

Volg ons ook op Facebook. 


UITSLAGEN EDITIE 2019           FOTO’S EDITIE 2019


De Bikeaholic Offroad Duathlon vind plaats in een van de mooiste MTB-bossen grenzend aan de polders ten Noorden van Antwerpen. Omwille van een zeer goed doorlatende ondergrond zijn deze bossen steeds goed berijdbaar en lenen ze zich uitstekend om er een aantrekkelijk MTB-parcours uit te tekenen. Middelpunt van het gebeuren is Camping De Watertoren. Deze locatie is makkelijk te bereiken via de A12 Antwerpen Bergen op Zoom (afrit 12).

Op zondag 24 februari 2019 organiseren we voor de 10keer de Bikeaholic- Off Road Duathlon te Berendrecht.  Voor deze editie passen we wel ons programma aan. In de voormiddag komt de korte duathlon te vervallen en wordt vervangen door een natuurloop.

Verder blijft de kids duathlon en de duathlon bestaan.

Volg onze website of de Facebookpagina.

Programma:

  • 12.30 u:De ‘Kids-duathlon‘ is er voor onze jongste atleetjes. Voor hen is er een kennismakingsproef voorzien (7 tot 13 jaar). Zij lopen 500 m, fietsen 3.8 km en eindigen met 500 m lopen.
  • 13.30 u: De ‘duathlon‘ (3,8 km lopen, 22 km MTB en 3,8 km lopen) wordt het klapstuk van de dag en staat open voor iedereen die voor het volle pond wil gaan. Dit onderdeel staat ook open voor duo’s.

Nieuw dit jaar is dat onze wedstrijd mee deel uitmaakt van het ‘crossduathloncriterium De Kempen‘.
Meer info hierover deze Facebookpagina

!!! Douches en kleedruimte !!!
Onze organisatie voorziet niet in douchegelegenheid. Als kleedruimte worden twee (onbewaakte) tenten voorzien. Deelnemers die gebruik wensen te maken van douches kunnen terecht in het sanitair gebouw van de camping. (€1 / 5 min). 

Wedstrijdreglement

uitslagen

foto’s

parcours

Hoe bereiken?

Contact

Bijzondere dank aan onze hoofdsponsors:

Bikeaholic, District Berendrecht – Zandvliet – Lillo,  Staatsbosbeheer, Camping de Watertoren, Shop2Run en onze diverse andere sponsors voor het ter beschikking stellen van de domeinen, materialen, infrastructuur en financiële ondersteuning.