Offroad Duathlon

Onze winterduathlon vind plaats in een van de mooiste MTB-bossen grenzend aan de polders ten Noorden van Antwerpen (forum Mountainbike.be). Omwille van een zeer goed doorlatende ondergrond zijn deze bossen steeds goed berijdbaar en lenen ze zich uitstekend om er een aantrekkelijk MTB-parcours uit te tekenen. Middelpunt van het gebeuren is Camping De Watertoren. Deze locatie is makkelijk te bereiken via de A12 Antwerpen Bergen op Zoom (afrit 12).

Programma

De Bikaholic Off-Road Duathlon organiseren we op zondag 05 maart 2017.

  • 11.30 u: De ‘Discovery-duathlon‘ (1,9 km lopen, 11 km MTB en 1,9 km lopen) is uitermate geschikt voor de beginnende duathlonatleet en/of sportievelingen die willen kennis maken met deze discipline. (ook voor duo’s)
  • 13.00 u: De ‘Kids-duathlon‘ is er voor onze jongste atleetjes. Voor hen is er een kennismakingsproef voorzien (8 tot 13 jaar). Zij lopen 400 m, fietsen 3.8 km en eindigen met 400 m lopen.
  • 14.00 u: De ‘Adventure-duathlon‘ (3,8 km lopen, 22 km MTB en 3,8 km lopen) wordt het klapstuk van de dag en staat open voor iedereen die voor het volle pond wil gaan. Dit onderdeel staat ook open voor duo’s.

Wedstrijdreglement

uitslagen

foto’s

parcours

Hoe bereiken?

Contact

Bijzondere dank aan onze hoofdsponsors:

Bikeaholic, District Berendrecht – Zandvliet – Lillo,  Staatsbosbeheer, Camping de Watertoren, Shop2Run en onze diverse andere sponsors voor het ter beschikking stellen van de domeinen, materialen, infrastructuur en financiële ondersteuning.