Berichten

Kermisloop in de laatste rechte lijn

Nog een kleine twee weken resten ons nog alvorens we het startschot kunnen geven van de 4e editie van de Kermisloop. Ondertussen lopen de inschrijvingen als een trein en worden stilaan al kaarsen ontstoken en massa’s eieren naar de zusters Clarissen gebracht, om het mooie weer af te smeken.

Zoals in de nieuwsbrief vermeld, kunnen LGP-leden zich inschrijven via de club zelf. Inschrijvingen dien binnen te zijn voor 3 oktober, dan zorgen wij ervoor dat uw startnummer klaar ligt.
Stuur een mailtje aan ons secretariaat (lopersgroepputte@gmail.com) met vermelding van uw naam, leeftijd (geboortedatum), adres, e-mail, telefoon en gewenste wedstrijd (5 km – of 10 km). Jeugdleden die de kidsrun willen meelopen dienen niet in te schrijven. (Wel als je de 5 km wenst mee te lopen).

Meer info (www.kermisloop.be)

Geef een reactie