Berichten

Nieuwe cursus ‘Lopen voor Beginners’ in Berendrecht.

In samenwerking met de sportantenne Bezali organiseert LGP in Berendrecht een cursus ‘Lopen voor Beginners’. In tegenstelling tot de edities die we in Stabroek organiseerden, worden de trainingen niet op de piste gehouden, maar is er gekozen om de wekelijkse begeleide training (zaterdag), in Berendrecht zelf te houden.

Op zaterdag 26 september werd het startschot gegeven en was het verzamelen geblazen in het districtshuis van Berendrecht. In het plechtig decor van de trouwzaal, heette Herman in ’t Veen, hoofdtrainer van LGP, een 20-tal sportievelingen welkom. Na een korte theoretische uiteenzetting, begaven zij zich met Patrick Henkens richting Reigersbos om daar hun eerste looptraining af te werken. We wensen al onze deelnemers alvast een succesvolle cursus toe.

Foto’s: Fotoalbum S2R BEZALI

Geef een reactie