Berichten

Nieuwe website en nieuwe domeinnaam voor Lopersgroep Putte

De bezoekers van onze website kunnen er niet naast kijken, onze pagina’s kregen een serieuze facelift. Birger Eelen (Birger Design) ontwikkelde voor onze club een interactieve website die voldoet aan alle hedendaagse normen. Voortaan zullen we in staat zijn om sneller op de bal te spelen en zullen alle LGP-nieuwtjes, kalenders, trainingsschema’s, fotoverslagen en veel meer, actueler zijn dan ooit. LGP-leden zullen tevens de mogelijkheid hebben om eigen data, wedstrijdverslagen en reacties te publiceren. Onze eigen leden maken dus zelf de LGP-wedstrijd.

Samen met de lancering van deze nieuwe website, registreerden we ook een nieuwe domeinnaam: www.lopersgroepputte.be. De reden hiervan is vooral het feit dat we regelmatig gecontacteerd werden door mensen die info over onze club zochten, maar deze dikwijls niet terugvonden omdat men op zoek ging naar een Belgische pagina. Niet dat we onze roots gaan verloochen en www.lopersgroepputte.nl naar de prullenmand gaan verwijzen. Integendeel, we behouden beide domeinnamen en hopen zo van een ruimer publiek te kunnen bereiken.

Bedankt Marc

Bij de lancering van onze vernieuwde pagina’s willen we toch even stilstaan en een woordje van dank richten aan Marc Snijders, die verschillende jaren onze website heeft onderhouden en erover waakte dat iedereen de noodzakelijke informatie over onze club kon terugvinden.

We bedanken Marc voor de vele uren die hij aan de website heeft willen besteden en dit zonder dat hij actief lid was van onze vereniging. Hoewel, Marc deed wel meer achter de schermen. Regelmatig konden onze jeugdtrainers op hem een beroep doen om hen bij bepaalde activiteiten bij te staan of stond hij als fotograaf klaar om de inspanningen van onze atleten op de gevoelige plaat te zetten. Ook op de voorbije scholenveldloop van Berendrecht konden Marc betrappen in een LGP-jack en deed hij zijn duit in het zakje.Waarvoor onze welgemeende appreciaties.

Marc, bedankt.

Geef een reactie