Berichten

LGP in marathon van Brabant

Elke laatste zondag van oktober staat in Etten-leur (NL) de marathon van Brabant op het programma. Dit jaar stonden er drie LGP-atleten aan de start.

Paul van Santvliet (liep dit jaar ook nog in Dusseldorf – 3u 26.27′), had met 3u 27.49′ een minuutje meer nodig dan in druilerige editie van vorig jaar. Danny Jongenelen die in het verleden ook al meerdere marathons liep, bewees met 3u 39.22′ dat zijn ‘crash’dieet geen maat voor niets is geweest. Gert Vandekeybus die begeleid werd door Ann, zijn echtgenote die hem met te fiets volgde, liep zijn eerste marathon in 3u 44.36’. Naar eigen zeggen, maakte hij een typisch beginnersfoutje door bij aanvang van de wedstrijd iets te enthousiast van start te gaan. Deze inspanning bekocht hij in de finale van de wedstrijd met een serieuze terugval. Toch kijkt hij ook tevreden terug naar deze ervaring en durft hij al voorzichtig uitkijken naar een volgende editie. Wordt zeker vervolgd…

Geef een reactie