Berichten

LGP-ers in de halve marathon van Ploegsteert

11 november staat in Ploegsteert al 28 jaar lang in het teken van de ‘Course du Souvenir’, een organisatie van verschillende sportievelingen en is een herinnering aan de Wapenstilstand. Bekendste organisator is Jean Jaques Vandenbroecke, vader van de betreurde wielrenner Frank.

In dit mooie plattelandsdecor merkten we twee van onze leden op.

Deze wedstrijd is voor Ludo Van Alphen al een aantal jaren een ‘must’ en ondanks een zwaar avondje uit daags voor de wedstrijd gaf hij toch partij op de 21 km. In het miezerige weer (en met iets zwaardere benen dan gewoonlijk) liep Ludo de Halve Marathon in 1’43”. Zelf was hij een beetje ontgoocheld omdat hij er vorig jaar 6 minuten minder voor nodig had, maar tegelijk toonde hij zich toch tevreden omdat hij het toch maar weer had gedaan.

Ook opgemerkt in Ploegsteert was Ad Polak. Na zijn blessureleed van vorig seizoen werkt hij gestaag aan zijn come-back. Ad klokte af op 35’29” en geeft daar mee aan dat hij nog lang niet afgeschreven is.

Meer info en massa’s foto’s op de website van de organisatie.

Geef een reactie