Berichten

Sfeervolle ‘Santa Run’ in hartje Antwerpen

Zaterdag 12 december werden de Scheldekaaien en de oude stadskern ondergedompeld in kerstsfeer. Voor de derde keer werd in “’t Stad” de Santa Run georganiseerd. Een wedstrijd over 5 km waar winnen en mooie plaatsen bijzaak zijn. Alle deelnemers ontvangen van de organisatoren een Kerstmanpak en dito baard. Onderweg onderscheid deze wedstrijd zich ook van de anderen daar aan de bevoorrading de bekers met water vervangen zijn met borrelglaasjes fruitjenever. Hoeveel van onze leden aan deze wedstrijd hebben deelgenomen is ons op dit ogenblik niet bekend.

Toch ontdekten we in de krant van maandag (www.gva.be) een bekende LGP-er. Niet ongebruikelijk vinden we Heini tijdens de start van grote evenementen op de voorste rij. Ook bij deze wedstrijd was dit niet anders. Heini liet zich maar door 33 andere deelnemers passeren en finishte in 20′ 20″ en nam hiermee beslag op de 34e plaats. Op 1750 deelnemers is dit best een resultaat om fier op te zijn.

Massa’s foto’s en de volledige uitslag op de website van de Gazet Van Antwerpen.

Geef een reactie