Berichten

Onze beste wensen

2009 zal voor velen ingaan als het jaar van de economische crisis. Voor onze club was het een vooral een sportief jaar. Zonder megalomane uitschieters, maar toch zullen velen terugblikken op momenten die we lang zullen koesteren. De eerste meters in de beginnerscursussen, 5- en 10 kilometerwedstrijden, crossen, halve en hele marathons, zelfs in het duathlon, waren LGP-leden actief. Velen verbeterden hun persoonlijk records, terwijl anderen een verbeten strijd uitvochten met een hardnekkige blessure. Ups en downs, iedereen kreeg zijn deel maar bleef vooral die unieke clubsfeer trouw.

Omkijken is stilstaan en daarom kijken we al reikhalzend uit naar wat het nieuwe jaar zal brengen. Naast de gebruikelijke activiteiten die onze club organiseert of waar ze medeorganisator is (KBC-Cross en Putse Kermisloop), wagen we ons ook op nieuwe paden. Op 7 maart organiseren wij onze eerste winterduathlon op de terreinen van Camping De Watertoren te Berendrecht. Hoofddoelstelling is vooral om iedereen de kans te geven eens van een andere duursportdicipline te laten proeven. In samenwerking met de sportantenne BEZALI en gesteund door verschillende sponsors, hopen we van deze nieuwe wedstrijd een nieuw LGP-succes te maken.

Los daarvan wensen wij al onze leden en sympathisanten een voorspoedig, vreugdevol, gezond en bovenal sportief 2010 toe.

Geef een reactie