Berichten

Oliebollenloop 2010, de officiële start van een nieuw LGP-seizoen

De LGP-traditie wil dat een nieuw jaar ingelopen wordt met een Oliebollenloop. Deze loop, eigenlijk een duurlooptraining, zag er dit jaar net iets anders uit en dat het weer daar voor iets tussen zat hoeft waarschijnlijk geen betoog. Ondanks de ijzel, stonden er toch een 25-tal sportievelingen aan het sportcentrum. Onder leiding van Agnes en Herman werd een beloopbaar parcours uitgezocht en werd de loophonger gestild.

Nadien was iedereen welkom voor de traditionele Nieuwjaarsdrink met verse oliebollen in het sportcafé. Er werden vele wensen uitgewisseld en al even traditioneel werden er een aantal verdienstelijke leden in de bloemetjes gezet. Louise Renema, Nadine Tulfer, Pascale Bodson, Heini Van Raemdonck en het Heren-aflossingsteam die deelnamen aan marathon van Rijkevorsel, stonden vorig jaar in verschillende wedstrijden op het podium en werden hiervoor gehuldigd.

Foto’s van deze activiteit in het ledenalbum.

Geef een reactie