Berichten

14e KBC-cross in een winters decor

De editie 2010 is er vast eentje om in te kaderen. Toen de werktroepen zaterdagochtend begonnen met het opbouwen van het parcours, gebeurde dit in vrij zware winterse omstandigheden. Sneeuw, wind en ijzel maakten het de organisatoren niet makkelijk, maar desondanks gaven zij de moed niet op. En terecht…

Tegen de middag was de zon op de afspraak en maakte zij van het parcours een feeëriek wintertafereeltje. Ondanks het feit dat vele potentiële kandidaat lopers zich door het weer lieten afschrikken, verschenen er toch een mooi aantal kandidaten aan de startlijn. Een kleine 200 deelnemers maakten van deze editie weer een mooi loopfeest en haalden het onderste uit de kan.

De foto’s van Tamara, Rudi en Willy zijn te bezichtigen op de KBC-cross website. De definitieve uitslag is later deze week te verwachten. Wij danken alvast al onze deelnemers, Mevrouw de Burgemeester Alida de Bie en Schepen van Sport Kim Dorikens, onze medewerkers, de medewerkers van het KAVVV, onze sponsors en de vrijwilligers van het Vlaamse Kruis voor het welslagen van deze sportieve namiddag.

Geef een reactie