Berichten

KBC-cross: Koen Steeland houdt belofte

In de 14-jarige geschiedenis van de KBC-cross zijn er maar weinig atleten die deze cross zoveel keer op hun naam schreven als Koen Steenland van WAV.

De laatste vijf edities stond Koen telkens op het podium en waarvan vier maal op het hoogste shavotje. Toen hij vorig jaar nipt de de duimen moest leggen voor het jonge geweld van Hicham Migou (A.A.) en Jean-Pierre Hoeboer beloofde Koen er terug te staan in de volgende editie.

En Koen hield woord. In zijn eerst jaar als Master, trok hij het laken weer naar zich toe en zette de KBC-cross voor de 5e achter zijn naam. Hoewel hij aanvankelijk een beetje vreesde voor de winterse mstandigheden, verliep zijn wedstrijd volledig naar wens en toonde hij zich bij zijn aankomst bijzonder tevreden.

Geef een reactie