Berichten

Starters Bezali beëindigen succesvol hun eindproef

Drie weken later dan voorzien en dit omwille van de té winterse omstandigheden, hebben onze cursisten van de groep Bezali (Berendrecht-Zandvliet-Lillo), hun eindproef met succes afgerond.

De groep viel bij aanvang nogal klein uit, maar dat gaf ook onmiddellijk het voordeel dat er van bij de startdag een gemoedelijke sfeer ontstond. Ondanks de rustige aanpak en opbouw van deze cursus, moesten we toch lijdzaam toezien dat een aantal van onze deelnemers dienden af te haken omwille van een aanslepende blessure. We vernamen van hen dat zij na hun herstel wel van plan zijn om de draad snel weer op te nemen en daar zijn we uiteraard bijzonder verheugd over. We wensen hen dan ook een spoedig herstel.

De overige deelnemers slaagden met brio in hun eindproef (40 minuten onafgebroken lopen) en ontvingen hun diploma. Ondertussen heen een aantal van onze starters zich al aangesloten bij onze vaste groep die ’s woensdags interval trainen op de piste en bereiden zich voor op een van de afstanden van het grote loopfeest (Antwerp 10-miles) op 25 april.

Onze fotograaf had een beetje problemen met zijn toestel en heeft van deze eindproef en bijhorende diploma-uitreiking slecht een beperkt aantal foto’s kunnen nemen die je kan bekijken in ons foto-album.

Geef een reactie