Berichten

Kermisloop ruw verstoord door het noodlot

Op maandagavond 11 oktober, waren alle ingrediënten weer aanwezig om er een prachtig sportspektakel van te maken. De vele deelnemers en het zachte najaarsweer zorgen voor de ideale ambiance.

Rond 19.45 uur werd dit echter ruw verstoord door het noodlot. Een van onze deelnemers werd getroffen door een acute hartstilstand. Na een lange reanimatie kon hij toch nog vervoerd worden naar U.Z. Antwerpen alwaar hij helaas deze nacht toch overleden is. Ons medeleven gaat natuurlijk uit naar zijn directe familie, zijn collegae en vrienden en wij wensen hen allen heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Voor de lopers van de 10 km heeft dit wel tot gevolg gehad dat we het parcours direct hebben aangepast met als gevolg een kortere afstand. Mede door de heersende onzekerheid op dat moment werden alle huldigingen en festiviteiten geschrapt. Om toch de lopers de hulde te geven die hun toekomt plaatsen wij alsnog de volgende uitslagen van de 5 en 10 km.

Uitslagen:

  • Kermisloop 2010 – Uitslagen 5km
  • Kermisloop 2010 – Uitslagen 10km

Meer informatie op de Kermisloop website.

Organisatieteam Kermisloop Putte.

Geef een reactie