Berichten

Onze website in een nieuw kleedje

Hoewel er in het verleden al enorm veel tijd in deze home pagina werd gestoken, waren er soms problemen om onze updates binnen een aanvaardbare termijn te publiceren. Onze webmaster heeft zich in duizend bochten gewrongen en massa’s overuren gepresteerd om onze site in een nieuw kleedje te steken. De site werd nu ontwikkeld op basis van WordPress en stelt ons in de mogelijkheid om in de toekomst snel nieuwe berichten en items te publiceren. De basis is er, nu wachten we op jullie reacties. Een eerste stap is de mogelijkheid om te reageren op berichtjes. Reageren kan je wanneer je je registreert als gebruiker. Registreren kan hier. Na je registratie ontvang je een bevestigingsberichtje met je paswoord. Dit kan je nadien eenvoudig wijzigen in een paswoord naar keuze in je gebruikersprofiel.

Hierbij willen we Birger uitdrukkelijk te danken voor de vele uren die hij al in deze website stak.

Eén reactie op “Onze website in een nieuw kleedje”

  1. Birger schreef:

    En nu maar reageren op die berichten!

    De website blijft ‘work in progress’ en zal over de komende dagen / weken / maanden nog verder uitbreiden. Kom dus zeker op regelmatige tijdstippen eens terug!

Geef een reactie