Berichten

Nabeschouwingen 2e Off-roadduathlon

De respons op onze deelnemersenquête was super. Ondertussen bundelen we de antwoorden en hielden we een eindevaluatie. De opmerkingen en suggesties die we ontvingen, nemen we zonder meer mee naar volgende editie. En een volgende editie komt er ongetwijfeld. Rekening houdend met de lokale festiviteiten (gansrijden en carnaval) komt zondag 4 maart 2012 in de picture. De definitieve bevestiging wordt eerstdaags verwacht. Vast staat dat het huidige concept zullen behouden, de discovery of korte duathlon voor hen die willen kennismaken met deze sporttak, een kidsduathlon en een adventure of lange duathlon. Het aantal beschikbare startbewijzen blijft ongewijzigd (max. 150 /wedstrijd).

Zdenek Stybar

Onder de deelnemers van onze enquête werden zeven door Zdenek Stybar gesigneerde LGP-shirts verloot, een onschuldige hand bepaalde dat de volgende respondenten eerstdaags deze t-shirt in de bus mogen verwachten:

– Frank Mertens – Bruno Van Lierde – Stefan Peeters – Jens Van Looveren – Carina De Decker – Tim Delaet – Cato Laurijssen

Het organisatiecomité wenst hierbij alle deelnemers, supporters en medewerkers te bedanken voor hun enthousiaste deelname en hoopt iedereen volgend jaar terug te mogen ontmoeten op de derde LGP OFF-ROADDUATHLON.

Geef een reactie