Berichten

Antwerp 10 miles – Trefplaats voor LGP-leden

Net zoals andere jaren kunnen leden van onze club die deelnemen aan de Antwerp 10 Miles op zondag 17 april,  gebruikmaken van de accommodatie van Korfbalclub Sikopi (kaart) op linkeroever. De kantine is er geopend voor een heerlijk natje en droogje en is tegelijk de ideale plaats om af te preken voor en na de wedstrijd. Je kan er gebruik maken van de kleedkamer en doucheruimte. Er is beperkte parkeergelegenheid in de buurt, wie er vroeg bij is vind wel een plaatsje, toch is het aan te raden gebruik te maken van het openbaar vervoer. De tramhalte (lijnen 3, 2 en 15) op de Blanceflourlaan ligt op 300 meter van de locatie.

4 reacties op “Antwerp 10 miles – Trefplaats voor LGP-leden”

 1. Frank schreef:

  Voor al diegenen die ingeschreven zijn… veel plezier en LOOP ZE!!!!!

  ;o))

 2. vlemme schreef:

  Frank, jij bent toch ook ingeschreven hoop ik ;-).

 3. Frank schreef:

  Niks van… zo’n “debackle” als vorig jaar, om als enige achter mijn naam “NF” te zien staan… NO WAY!!!!

Geef een reactie