Berichten

Pascal Bodson vierde in Monumentenloop van Bergen Op Zoom

Niet enkel in Antwerpen werd er gelopen op 17 april. In Bergen Op Zoom (Nl) werd naar goede gewoonte de Bergse Monumentenloop georganiseerd. Bij de recreanten behaalde Pascal Bodson 4de plaats  in de 15 editie. Voor de 15 kilometer door de binnenstad van Bergen, liet hij  57′:56″ optekenen en hiermee toonde hij zij uitermate tevreden. Naar eigen zeggen was het best wel een zwaar parcours en behoorlijk warm voor de tijd van het jaar. Toch duidelijk een kolfje naar zijn hand. Proficiat Pascal.

2 reacties op “Pascal Bodson vierde in Monumentenloop van Bergen Op Zoom”

  1. gert beyers schreef:

    ferm en straf gelopen.
    zeer goede tijd, voor een niet te onderschatten parcours.

  2. Frank schreef:

    Ja héél straf en knappe prestatie Pascal!!!
    Alle ogen gericht op dat niemandalletje in Antwerpen ;o)) en gij daar dan ff de 4de plaats meepakken…. PROFICIAT!!!

Geef een reactie