Berichten

Eddy klaart de klus in de Marathon van Zeeuws Vlaanderen

Eddy in de Zeeuwse MarathonWie Eddy kent, weet dat hij een man van weinig woorden is, zo wisten slechts enkelen dat hij zich in alle stilte had voorbereid op de Marathon van Zeeuws Vlaanderen. Deze vrij jonge wedstrijd telt slechts een beperkt aantal deelnemers en loopt over zeer gedifferentieerde ondergronden. Aanvankelijk liep alles naar wens, maar in de tweede wedstrijdhelft moest Eddy een tandje terugschakelen en zag hij zijn kansen op zijn evenaring van zijn vorige tijden met de kilometer slinken. Na de aankomst was Eddy een beetje ontgoocheld over zijn tijd. Met  4 u 03′ en strandde hij op de 218e plaats. (400 dlnm). Deondanks liep hij de 42 km toch maar mooi uit en schrijft  hij deze marathon netjes mee op zijn palmares.  Nummer 4 is ook binnen. Next…..

Proficiat Eddy.

Geef een reactie