Berichten

LGP op stap met de zingende stadsgids

Na Brussel en Amsterdam, werd de reeks culturele wandelingen aangevuld met een wandeling in eigen streek (stad).
Jos Smos, notoir lid van de Antwerpse Volksgroep Katastroof gidste samen met die ‘van oungs’ (de Pekelteef) de groep door het historische hart van Antwerpen. Ze doopten de deelnemers onder in originele weetjes over het ontstaan van Antwerpen, ontkrachtten een aantal mythes en doorspekten alles met  een ludieke kwis en liedjes over de stad.
De tocht eindigde met een stevige pint in café Jan Zonder Vrees en een heerlijke maaltijd oervlaamse kost in de Zeven Schaken.
Aan het einde van de wandeling werden Eric en Leo bekroond als dé Antwerpenkenners omdat zij de meeste kwisvragen juist wisten te beantwoorden en ontvingen zij hiervoor een CD met alle nummertjes die tijdens de tocht gezongen werden.  Hieronder alvast een aantal sfeerbeelden. De volledige fotoreportages vind je op de ledenpagina’s (Foto’s)

Geef een reactie