Berichten

Brussel (deel 2)

Ere wie ere toekomt. We vernamen dat er nog andere LGP-ers deelnamen aan de 20 Km van Brussel maar door de menigte hebben we die gemist. Toch verdient hun prestatie een vermelding. Marc Lafaille liep net zoals Rudi onder een schuilnaam. Blijkbaar hadden zij dezelfde doelstelling (1u 40), maar werd deze door de warmte gefnuikt en liet Marc 1u 41′ 24″ seconden optekenen. Met deze tijd blijft hij een toch ruim 20 seconden onder de tijd van Rudi. We zijn echt benieuwd hoe deze strijd er volgend jaar zal uitzien.  Kim Decombes startte samen met haar mama (Patrice Serneels), maar besloot al snel om haar eigen tempo te lopen omdat het parcours toch best verraderlijk was. Met haar tijd 2u 19′ blijft zij precies 1 minuut onder haar beoogde doel en toonde zij zich uitermate tevreden. Haar verhaal lees je tussen de reacties van ons vorig verslag.

Geef een reactie