Berichten

20e Roparun trekt door onze streek

Dit jaar wordt voor de 20e keer de Roparun georganiseerd. Deze liefdadigheidswedstrijd over 520 km is een ploegenwedstrijd die start in Parijs en aankomt in Rotterdam. De deelnemende teams komen uit verschillende landen en lopen allemaal voor het goede doel. De opbrengst van dit evenement gaat naar de Nederlandse organisaties die werken rond kankerbestrijding.

Het weekend van 11 juni (Pinksteren) trekt de Roparunkaravaan weer door onze contreien. Vermoedelijk zullen de deelnemers tussen 04 en 10 u door onze gemeente trekken. De karavaan loopt onze regio binnen via Antwerpen (Noorderlaan) en komt via Ekeren naar Hoevenen, Stabroek en verlaat de streek aan de grensovergang te Putte-Kapellen. Het traject uit het routeboek vind je hier.

Ook Herman zal een team begeleiden. Al wie tijdig uit bed kan is welkom om deze atleten aan te moedigen tijdens hun doortocht. Geef ze alvast een warm welkom.

 

Geef een reactie