Berichten

Brabantse Wal marathon, het oefenrondje van Heini..

Afgelopen weekend werd in Hoogerheide de eerste editie van de Brabantse Wal marathon gelopen. Gezien het geaccidenteerd parcours stond al van voor de start vast dat dit geen snelle maar wel een mooie marathon zou worden en dat de deelnemers die deze zouden voltooien uit het goeie hout moesten gesneden zijn.  In totaal namen een duizendtal atleten deel aan een van de verschillende afstanden een daarvan was ‘onze’ Heini. Ter voorbereiding van zijn marathon in Luxemburg had hij de halve marathon op zijn programma gezet. Net zoals de andere deelnemers getuigt ook Heini over het feit dat dit een bijzonder mooi, maar tegelijk een bijzonder zwaar parcours is. Heini kennende (insiders zullen dit beamen) moet je zijn ‘rustig aan’ altijd een beetje met een korreltje zout nemen.  Het zware parcours weerhield hem er niet van om met 1u 40′ 30″ toch een mooie tijd neer te zetten.

Met zijn deelname haalde Heini trouwens de krant. In BN-De Stem haalt hij zelfs een vette kop. Hoe doet hij dat toch 😉 …

 

Geef een reactie