Berichten

Kermisloop Stabroek: warm en gezellig .

Na de kletsnatte editie van vorig jaar zag het even naar uit dat de tweede Kermisloop van Stabroek, een organisatie van onze dorpsgenoten van ACSS, hetzelfde lot zou geschoren zijn. Toch kwam het niet zover en won de zon het met overtuiging van de voorspelde zware onweersbuien.

Mogelijk werden vele loopliefhebbers toch afgeschrikt door de weersvoorspellingen, want het de opkomst was helaas maar mager. Toch weerhield dit de deelnemers niet om er een gezellig loopfeest van te maken.

Tussen het deelnemersveld en mooi verdeeld over de beide afstanden, merkten we een aantal LGP-ers op.
Op de 5 km klokte Dirk Rutten af op 23′ en Kim Decombes op 26″. In de 10 km-wedstrijd  liep Ronny Paenen  (SenH) 44′ 06″ en Rudi Vleminx (Mast H +40) 46’27”. Opmerkelijk is dat zij met hun resultaten allebei de derde plaats bezetten in hun categorie.

Na de loopwedstrijden er een wielerwedstrijd georganiseerd die voorafgegaan werd door een mini-wedstrijd voor de andersvaliden van De Vluchtheuvel. Onder de deelnemers ook Ferre en Peter Raeymaeckers die in de sprint meer vooraan  eindigden.

Uitslag 10 K en veel foto’s op de website van ACSS

Nog meer fot’s vind je in ons eigen fotoalbum

 

 

Geef een reactie