Berichten

Lopen voor Beginners, deelnemers slagen in de eindproef.

Begin maart daagden een 16-tal kandidaten op voor een nieuwe cursus ‘Lopen voor Beginners’.  Om uiteenliggende redenen haakten een aantal deelnemers af, maar een harde kern beet zicht vast in het trainingsschema en leefde rigoureus naar de finale toe.
In 14 weken werd er onder leiding van Patrick, Wim en Rudi getraind om op de eindproef 40 minuten onafgebroken te kunnen (hard)lopen. Zaterdag 11 juni was het zover en legden zij allen met vrucht hun eindproef af.
Na de proef ontvingen zij het felbegeerde diploma ‘Lopen voor Beginners’.

Proficiat aan : Anja Bruynseels, Els Van Thielen, Hilde Selen, Patricia Elst, Eefje Renders, Nadine Van Wellen, Lorenz Adriaenssens, Floor Alofs, Koen Kockx en  Ludo Henderickx

foto’s: van Patricia Rudi.


Eén reactie op “Lopen voor Beginners, deelnemers slagen in de eindproef.”

  1. Frank schreef:

    Nen helen DIKKE PROFICIAT voor weer een klas van SUPERS!!!!! Ik kan alleen maar zeggen… blijven VOORTDOEN, het is een gezonde en aangename sport, en zeker als ge het kunt doen in gezelschap van LGP’ers!!!!

Geef een reactie