Berichten

Halve Marathon: Nieuw PR voor Paul Van Santvliet – Nico Verschueren en nieuw PR voor Paul van Zandvliet kort bij doelstelling

Dit weekend werden er ook weer scherpe halve marathontijden gelopen.

Paul Van Santvliet trok naar Minderhout en nam daar deel aan de Kapellekesloop. Zijn weekend kon alvast niet meer stuk, want met zijn tijd, 1u 28′ 45″  stelde  zijn PR scherper. Proficiat Paul.

In Elewijt liep Nico Verschueren een behoorlijk scherpe tijd 1u 30′ 55″. Zijn doel (>1u 30′) haalde hij nipt niet, maar toch toonde hij zich best tevreden en ziet deze uitslag als een ultieme test voor zijn volgende uitdaging in Roosendaal. Daar wil Nico onder zijn doel duiken.  We zijn er van overtuigd dat hij dit zal halen. Onze steun heeft hij zonder fout..

4 reacties op “Halve Marathon: Nieuw PR voor Paul Van Santvliet – Nico Verschueren en nieuw PR voor Paul van Zandvliet kort bij doelstelling”

 1. An De Ridder schreef:

  Knappe prestaties mannen !! Op naar Roosendaal. Vlemme, is dat foutje >1u30′ wéér om reactie uit te lokken 😉

 2. LopersGroep Putte schreef:

  < 1u 30' dus :-°

 3. Bodsy schreef:

  knap gedaan , mannen

 4. LopersGroep Putte schreef:

  Update:
  Paul stuurde ons nog de volgende reactie toe:

  Op 11 juni kon je in Minderhout de volgende afstanden lopen: 5,2 km, 10,5 km of de halve marathon. Paul koos dus voor de langste afstand

  Het weer was best aangenaam, maar ondanks het zonnetje zouden de lopers toch moeten rekening houden met een matige wind.

  De halve marathon bestond uit een 4 ronden van 5,2 km voor deze afstand stonden 99 deelnemers aan de start.
  Paul ging pittig van start, maar schroefde de het tempo in de tweede ronde toch iets terug. Een verstandige keuze zo bleek later, want zijn eindtijd werd zoals hoger vermeld, zijn nieuw PR. (1ste ronde in 21 min, 2de ronde in 23 min, 3de en 4de ronde in 22 min.)

  Het nieuwe PR van Paul staat nu op 1u28min45sec en met deze tijd eindigde hei op een mooie een 18de plaats

  samengevat : een vlekkeloze organisatie, een vlak parcours, voor mij een heel goede tijd ( nieuw PR) Dus weer een doelstelling heb ik bereikt.
  Na afloop ontvingen alle deelnemers ook nog twee doosjes heerlijke verse aardbeien. Dat is nog eens iets anders dan een t-shirt .

Geef een reactie