Berichten

Louise, Sabrina en Maarten in de 1/4 triathlon Brugge

In Brugge stond afgelopen zaterdag alles in het teken van de 8e Kwart Triathlon door Brugge. Tussen de duizend deelnemers merken we drie van onze atleten op. Louise Renema, vorig jaar nog crosskampioene, richt dit jaar al haar pijlen op haar nieuwe passie, de triathlon. Ter voorbereiding van de Iron man in Antwerpen (Augustus), test ze regelmatig op de kwart. Haar resultaat is het bewijs dat zij er in augustus echt zal staan. Louise finishte in een puike 2u 24″ (swim 00.19.31/bike 1.19.00/run 00.43.00).
Voor Sabrina Aerts en Maarten Van Loon was Brugge de vuurdoop, maar ook zij slaagden in hun opzet.

Maarten ging bij het zwemmen iets te snel van start en moest hiervoor leergeld betalen in de tweede helft van de zwemproef. Het fietsen en lopen gingen heb beter af waardoor met zijn tijd, 2u 40, nog ruim onder de drie uur blijft. (00.26.42/01.23.00/00.47.00). Sabrina sluit het LGP-rijtje af met een al even respectabele 3u 07. (00.26.20/01.38.00/00.59.00).

Maarten beloofde ons om later deze week nog een kort verslag door te sturen. Wordt dus zeker vervolgd.

3 reacties op “Louise, Sabrina en Maarten in de 1/4 triathlon Brugge”

  1. Bodsy schreef:

    mss een afdeling triathlon en duathlon oprichten 🙂

  2. gert beyers schreef:

    misschien aan BeZaLi eens vragen om een zwembadje te installeren… ( hetgeen ze in het sportpaleis zetten, nadien ergens ten velde in berendrecht of dergelijke?) PS het is op zondag 24 juli dat de iron man 70.3 plaats vind te Antwerpen. allen daarheen

Geef een reactie