Berichten

Wedstrijd in de kijker: Landlopersjogging (Wortel)

De 9e landlopersjogging gaat door op vrijdag 26 augustus 2011.

Deze sportieve en recreatieve jogging heeft elk jaar een ander plaatselijk goed doel als begunstigde. Waren in het verleden daar ziekenzorg, de KLJ, Ispahan, de Brasband, De Slinger, de Oud-strijders etc. daar als goed doel bij betrokken. Dit jaar is gekozen voor de voetbalclub van Wortel als goede doel.

K.vna Wortel is de voetbalclub van Wortel. Het staat buiten kijf dat deze sportclub een grote bijdrage levert aan de sociale werking binnen Wortel. Hun jeugdwerking, damesvoetbal, herenvoetbal, alsook de diverse tornooien zijn gekende en goed gevolgde sportbijeenkomsten.

Om hun werking op sportief- en sociaal- vlak te blijven garanderen staat de club de komende jaren voor ingrijpende en noodzakelijke verbouwingen aan de infrastructuur in en rond hun speelvelden.
De start van de kinderjogging 500 of 1000m (tot 12 jaar) is om 18u40 aan de parochiezaal in Wortel. Alle kinderen krijgen een verrassingsprijs.

De start voor de afstanden over 3 kilometer, 6 kilometer, 9 kilometer en 10 Engelse mijlen is om 19u00.

Het parcours voor de kinderloop en de 3 kilometer gaat over een stratenparcours in het dorp. De andere afstanden lopen grotendeels door de prachtige bossen van Wortel-kolonie. Er zijn 2 verversingsposten voorzien, voor en na het bos.

De douches voor de heren en dames zijn voorzien in de accommodatie bij de voetbalvelden van K.vna Wortel, ca. 200 meter achter de Parochiezaal ’t Trefpunt.

Inschrijven kan vanaf 17u00 in de parochiezaal, Poeleinde 2 te Wortel. Het inschrijfgeld voor de kinderen bedraagt € 1,-. Alle anderen betalen € 5,- en KWB-leden betalen € 3,- bij vertoon van hun lidkaart.

Met ondersteuning van de gratis Bloso sport verzekering

Er is een stempeltafel voor de deelnemers aan de criteriums.
Prijzen zijn er voor steeds de eerste drie mannen en vrouwen per afstand, m.u.v. de kinderloop.

Klik hier om on-line in te schrijven

Meer informatie kan u verkrijgen bij: landlopersjogging@hotmail.com

Geef een reactie