Berichten

Zondag is D-day voor Louise..

A.s zondag is het zover en neemt Louise deel aan haar eerste halve marathon en niet zomaar eentje. Ze neemt deel aan de Antwerp Ironman 70.3 die bijna letterlijk door haar achtertuin loopt. Naar eigen zeggen is zij er helemaal klaar voor en wie zijn wij om dit tegen te spreken. Haar resultaten van Brugge en Vilvoorde liegen er trouwens niet om.

Supporters zijn uiteraard van harte welkom langs het parcours. Het fietsparcours loopt trouwens ook door onze streken.
Het volledige fietsparcours loopt van Antwerpen Noord, door de haven over de Vossenschijnstraat en Noorderlaan tot aan de brug in Stabroek. Het zou fijn zijn mochten er een aantal LGP-ers zich langs het parcours zouden opstellen om haar aan te moedigen. Het looptraject vind je hier en het fietstraject vind je hier. Alle andere info vind je op de website van de organisatie.

Wij duimen alvast.

2 reacties op “Zondag is D-day voor Louise..”

  1. gert beyers schreef:

    good luck Louise en ga ervoor.
    voor de toeschouwers, Louise heeft nr 266 en start met zwemmen om 11u10 in het Galgenweel.

  2. Renema Louise schreef:

    aanvulling…ik heb een blauw bovenstuk aan met blauwe armstukken.
    voor het lopen in een zwart-grijs parkje en witte pet

Geef een reactie