Berichten

Wedstrijd in de kijker: Parkloop Boom

Parkloop van Boom, een aanrader !

WIBO A.C richt op 11 september 2011 voor de 20ste maal haar parkloop in. Als U al hebt  deelgenomen aan één van onze vorige edities dan weet U dat we gerant staan voor een puike organisatie Dit jaar kan U opnieuw kiezen tussen verschillende afstanden : 3, 6 of 12 km. Er is eveneens een jeugdloop over 400m en 1000m voor kinderen tot 12 jaar. Meer informatie kan U terugvinden op onze website (www.wibo.be) of je kan ook altijd telefonisch  contact opnemen met Chris Eysackers (0478/40.67.54) of Ivan De decker (0495/18.61.41) voor elke verdere inlichting.

We hopen op jullie medewerking om van onze parkloop een succes te maken door zelf deel te nemen en deze informatie te verspreiden onder collega atleten. Het is belangrijk te weten dat wij enkel een evenement kunnen blijven organiseren door jullie aanwezigheid. Wij staan borg voor een investering in de atletiek, zorgen voor interessant prijzengeld en bieden voor een aantal aanwezigen een niet te versmaden extra . Dit jaar hebben we er voor gezorgd dat we, samen met onze hoofdsponsors Studio Sport, Argenta D’Hondt Boom, Reizen Spillemaeckers, Brain2 en de Smulpaap een T-shirt kunnen aanbieden. Elke deelnemer (uitgezonderd de jeugdloop) zal bij inschrijving, en dat zolang de voorraad strekt, zo’n T-shirt krijgen. Alle deelnemers aan de kinderloop (tot 12 jaar) ontvangen een mooie prijzentas bij aankomst. Voor de wedstrijd (12km masters en seniors) is er voor de eerste 10 een geldprijs voorzien.

Dit jaar gaan we eveneens door met onze “ Win je gewicht in euro”. Dit betekent dat er een aanwezigheidstombola voorzien is voor enerzijds de joggers en anderzijds de wedstrijdatleten. Er zullen een aantal mensen uitgeloot worden die als prijs hun eigen gewicht in euro zullen mogen ontvangen. Tevens krijgt de vereniging met het meeste aantal deelnemers een premie van €100 uitbetaald. Als dit niet motiverend is.

Buiten deze verloning doen wij ook ons best om wat organisatie betreft ons best beentje voor te zetten. Wij bieden een veilig parcours aan dat zich gedeeltelijk op straat, maar voornamelijk op zachte ondergrond in het gemeentelijk park van Boom bevindt. Er is een tot op de meter juiste kilometeraanduiding en tal van andere zaken voorzien om het de deelnemers zo aangenaam mogelijk te maken

Geef een reactie