Berichten

20 jaar Lopersgroep Putte

Lopersgroep Putte bestaat dit jaar 20 jaar en dat moest gevierd worden.
Op zaterdag 3 september werd in het Ravenhof een feestelijke receptie gehouden. Onder de aanwezigen vele leden en oud-leden die, voorzien van een hapje en drankje, heel wat loopervaringen met elkaar wisselden.
In zijn toespraak schetste Johan Bogers kort het ontstaan van de club en drukte de wens uit dat de club ook in de toekomst op hetzelfde elan zou mogen voortbestaan. In zijn rede werden ook Bart Smeets gehuldigd als ‘lid-van-het-eerste-uur’ en werden Agnes van der Voet en Herman in ’t Veen in de bloemetjes gezet voor hun onvoorwaardelijke inzet als trainersduo.
De avond werd afgesloten met een gesmaakt dansfestijn.

Foto’s van Tamara en Rudi kan je hieronder bekijken op op de rechtstreekse koppeling naar het album die je aan de rechterzijde van deze pagina vind….

Alles weergeven

 

Geef een reactie