Berichten

Supertijden van onze atleten in Eindhoven

Afgelopen weekend werd in Eindhoven een marathon gelopen. Onder de deelnemers vier LGP-ers die letterlijk hun beste beentje hebben voorgezet.

Leo De Brauwer bevestigde en bleef met 2u 55′ ruim vijf minuten onder zijn doel, onder de drie uur grens blijven. Mission accomplished champ! Super!

Nog prachtprestaties noteren we van Louise Renema en Stefan Cruysweeghs. Louise, deze zomer nog in de triatlon van Antwerpen en op podium met de Bollekesloop,  liep in 3u 25′ 48″ naar een nieuw PR. Superwoman !

Ook een nieuw PR voor Stefan. Die kwam 49 seconden voor Louise over de finish kwam en daarmee nu een nieuw diploma boven zijn bed kan hangen met het nieuwe record dat hij de volgende keer moet aanvallen. Superman! Fab!

Paul Van Santvliet ging bijzonder diep en bleef met 3u 28′ weermaals onder de 3 u 30′. A real Pitbull! Great!

Foto’s en verslagen van deze schitterende prestaties worden eerstdaags verwacht.

De uitslagen en aankomstfilmpjes kan je hier bekijken

10 reacties op “Supertijden van onze atleten in Eindhoven”

 1. Bodsy schreef:

  knap allemaal .dikke proficiat 🙂

 2. gertvdp schreef:

  gefeliciteerd voor die pracht prestaties

 3. Vlemme schreef:

  Waar gaat dat eindigen he… Toppertjes !!!
  Schitterende prestaties…. Méééga !

 4. debockdirk schreef:

  Ik was er ook bij! Weliswaar geen hele marathon maar wel den halve 🙂 1h 32m 57s

 5. Ben schreef:

  KM35: nog fris meld ik mijn begeleidend fietser dat ik vanaf hier de groep van 3u30 zou kunnen achterlaten en in verhoogd tempo tot aan de eindmeet kan. Een aandachtige en ogenschijnlijk nog frisse juffrouw zegt me dat dat bij mijn eerste marathon misschien niet zo’n goed idee is. Ik twijfel… en besluit nog wat kilometertjes te wachten.
  KM36: het blondje kopje zie ik plots niet meer. Ik speur en zie een rood mutsje 20 meter voor onze groep uitlopen. Weglopen…
  KM39: ik kan me nu echt niet meer inhouden. Nog steeds geen man met de hamer tegengekomen en de benen voelen nog super. Ik begin dan ook aan mijn eigen ‘raid’ richting finish. Ik loop dik 14km/u en passeer dan ook 10-tallen lopers… Alleen, dat rode mutsje is nergens te bespeuren…
  KM42,195: Met een heerlijk gevoel, armen in de lucht loop ik over de eindmeet en stel vast dat de juffrouw ook net binnen is. Fantastische prestatie!

  Dank voor de goede raad, al had ik misschien nog ietsje vroeger mogen aanzetten 😉

  Dit smaakt naar meer, op naar mijn 2e!

 6. Renema Louise schreef:

  ik dacht wel dat je nog zou gaan. ik verwachtte zelfs dat je me zou passeren voor de meet. je liep heel vlotjes!
  volgende keer dus zeker vroeger versnellen.

  en van waar ken ik jouw toch???

 7. cruysweegs schreef:

  Goed gedaan allemaal, ik ga er ene op drinken woensdag avond. BEN, wie ben je ? Ben je lid van de lopersgroep anders zijn we nog een tijd vergeten doorgeven…. maar toch ook proficiat

 8. Ben schreef:

  @Cruysweegs: ik ben geen lid van de lopersgroep, ik ben aangesloten bij de recreanten van AC Lierse.

  @Louise: jij liep net dat ietsje vlotter of slimmer zo blijkt… 🙂 En misschien herken je mij van de looptest in Eindhoven enkele weken terug of van 1 van de vele stratenlopen die ik in het Antwerpse wel eens meeloop… You tell me.

Geef een reactie