Berichten

Deco en Co wint LGP-kwis 2011

De afwezigen hadden ongelijk. Al moeten we eerlijk toegeven, er kon echt niet meer volk in het kleine zaaltje van de Rosmolen.

Vrijdagavond dongen 12 teams naar de titel van LGP-kwisploeg van 2011 in een kwis die bestond uit tien vragenrondes en twee aanvullende tafelrondes.

Van bij aanvang gingen een drietal ploegen voor de winst. OeiOeiVolgendeKeerBeter, Het Priemgetal en Deco en Co bleven de hele avond lang elkaars hete adem voelen. Uiteindelijk trok Deco en Co (de ploeg van Kim Decombes) het laken naar zich toe en kroonden zich zo tot LGP-kwisploeg van 2011.
Niet alleen de winnaars vielen in de prijzen. Alle deelnemers ontvingen een boekenpakket en konden nadien hun keuze nog maken voor een leuk geschenkje uit de ruime prijzentafel.
Ondanks het feit dat Guy moest werken met een half defect fototoestel van de Vlemme, is hij er toch in geslaagd om een ruime en vrij duidelijke reportage te maken. Leden vinden de volledige reportage vind u in onze webalbum ‘Clubfoto’s‘ hieronder alvast de foto’s van alle teams bij de prijsuitreiking.

 

 

Geef een reactie