Berichten

LGP-jaar start met traditionele Oliebollenloop

Een van de tradities die onze club kent, is de jaarlijkse Oliebollenloop. Elke eerste zondag van het jaar verzamelen de looplustigen aan het sportcentrum voor een ochtendtraining die nadien gevolgd wordt door een nieuwjaarsdrink die steevast begeleid wordt door massa’s verse oliebollen.
In zijn woordje aan de leden keek Johan even terug op het afgelopen jaar. De vaste activiteiten zoals de KBC-cross, Off-road-duathlon en de Kermisloop kunnen als ijzonder geslaagd beschouwd worden. Ook de kwis en in het bijzonder de viering van 20 jaar LGP werd een succes.
Speciale gast op de Oliebollenloop was de Heer Paul Theeuws, afgevaardigde van Coda Hospice. Omdat hij door een banaal ongevalletje de overhandiging van de cheque heeft moeten missen, hield hij zich er aan om uit naam van de instelling de waardering uit te drukken voor het gebaar dat onze club stelde. Het bedrag dat door de club geschonken werd zal voornamelijk gebruikt worden voor het project voor dagopvang. Hij nodigde iedereen ook uit om de werking eens van dichtbij te komen bekijken op de jaarlijkse BBQ in juli.
Tot slot werden Ferre en Lydia in de bloemetjes gezet omdat zij de avond voordien heel de bende met koningen hebben opgevangen na hun trektocht door onze contreien. Er werd nog lang nagezongen ten huize Raeymaeckers….. zo ook op de oliebollenloop waar duchtig geklonken werd op een sportief en gezond 2012.

Meer foto’s in ons album.

Geef een reactie