Berichten

Uitslagen 3e Off-road-duathlon.

De derde Bikeaholic-Off-Road-Duathlon zit er op. We kregen mogen wedstrijden te zien. Alle favorieten maakten hun rol waar in het bijzonder de strijd tussen Jeray Luxem en Jim Thys was de kers op de taart. Jeray trok in een spannende strijd het laken voor naar zich toe en mocht hiermee voor de tweede maal het hoogste podium beklimmen. Enkel de weergoden waren onze duathlon iets minder goed gezind (in de namiddag dan toch).
Bedankt aan alle atleten, jong en oud.. jullie waren super. Eveneens dank aan onze gastheren, camping De Watertoren. We hadden het land weer vrij en werden letterlijk op onze wenken bediend. Bedankt Gilbert en team.
Ook onze hoofdsponsors Bikeaholic en Solex voor de bijstand en ondersteuning en ook onze bijzondere dank aan Shop2Run, Electro Beyers, Haartooi Kuylen, Bestratingen Willy Geys, KBC-bank, Orthotech Smeets, Stad Antwerpen, IBA, Brood en Banket De Schutter, Notariskantoor Adriaenssens, Fonne Smeulders, De Polders Zaadhandel, Foto Focus, Marc Guns, Bob Janssens, onze weldoeners die onze club en deze organisatie een warm hart toedragen.
Tot slot een zeer warm dank u aan al onze medewerkers. De LGP-ers en hun familie die zich met hart en ziel achter deze wedstrijd hebben geschaard. Weinig organisatoren kunnen rekenen op zo’n team. Zelden waren de sporen van zo’n wedstrijd zo snel uitgewist als vandaag. Dank U kanjers!

De uitslagen: (definitief : update 10 maart)

Discovery Duathlon

Kids Duathlon

Adventure Duathlon

 

2 reacties op “Uitslagen 3e Off-road-duathlon.”

 1. silvainke schreef:

  beste

  het leeftijds verschil voor kids duathlon is wat groot
  mischien beter 2 klassementen bv van 6 tot 10 jaar
  en van11 tot 14 jaar ,wel een wedstrijd.

  sporttieve groetjes

  silvere

  • LopersGroep Putte schreef:

   Een terechte opmerking silvain. Aanvankelijk was het de bedoeling om twee jeugdreeksen te organiseren, maar door de geringe opkomst is deze groep samengevoegd. Anderzijds zou het inderdaad perfect mogelijk zijn om hiervoor een apart klassement te maken. Dit nemen we zeker mee voor de volgende editie.

Geef een reactie