Berichten

Heini naar de marathon van Luxemburg…

De onbetwiste wedstrijdkampioen binnen onze club is ongetwijfeld Heini Van Raemdonck. Wie zijn palmares van dit jaar onder ogen krijgt zal vast het de drang om het voorhoofd te fronsen niet kunnen onderdrukken. Niet dat Heini steevast podia haalt, daar is het hem helemaal niet om te doen. Heini houdt nu eenmaal van de uitdaging en vind het leuk om nieuwe horizonten op te zoeken. Buiten haast alle wedstrijden van de DVV-runningtour heeft Heini nog een andere klepper aan zijn palmares toegevoegd. De crêtes de Spa is een trailwedstrijd in de Ardennen waarbij de deelnemers zo snel mogelijk een parcours van 53,3 (!) kilometer dienen af te leggen. Kenmerkend aan deze wedstrijd is dat er weinig over asfalt wordt gelopen. Integendeel, stijle klimmetjes en verraderlijke paden bos- en landweggetjes zijn de hoofdmoot van deze wedstrijd. Heini klaarde de klus in 6u 54 56 en werd hiermee 201e op 2400 deelnemers. (aankomstfilmpje)
Heini weet niet ophouden. Verslaafd aan het ‘runnershigh’ nam hij deel aan de 10-miles, de 10 km door Knokke, Dwars door Brugge en als alles naar wens verloopt vinden we hem na dit weekend terug in de uitslagen van de marathon van Luxemburg. Benieuwd dat we zijn, zouden we graag willen weten of hij er in slaagt om na deze wedstrijd nog op tijd in op de fitness te zijn. We wensen hem alvast veel succes en kijken uit naar zijn verslagen.

 

Geef een reactie