Berichten

Slecht weer en fysieke beslommeringen krijgen Heini niet klein in Luxemburg.

De Night Run van Luxemburg stad of de Marathon van Luxemburg werd dit jaar geteisterd door stortbuien die het de deelnemers er niet makkelijker op maakten. Heini, in Luxemburg niet aan zijn proefstuk toe, had zich vooraf voorgenomen om zijn goede tijd van twee jaar terug, te evenaren. Helaas staken het weer, een joekel van een blaar en buikkrampen op de halve serieuze stokken in de wielen. Toch beet Heini door en finishte in 4u 17′. Op zijn facebookpagina is hij alles behalve teleurgesteld. Toen hij door de ongemakken tot besef kwam dat zijn doelstelling niet gehaald zou worden, nam hij gas terug en liet hij zich het parcours en de sfeer in Luxemburg stad welgevallen. Ondanks alles zegt Heini heeft hij als geen ander genoten van deze wedstrijd. We zijn ervan overtuigd dat hij zijn revanche al aan het voorbereiden is.

Geef een reactie