Berichten

Zeer sportief Pinksterweekend

Het afgelopen Pinksterweekend was voor verschillende van onze leden weer een sportief hoogtepunt.

Patrice en Kim, Nancy en Gert namen deel aan de 20 km van Brussel. Ondanks de poging van de organisatie om door vroeger te starten de meeste deelnemers minder last zouden hebben van de warmte, bleek dat er toch flinke opstoppingen waren aan de bevoorradingsposten en dat het Rode Kruis toch weer meer dan 800 interventies noteerden. Onze lopers deden het naar behoren en kwamen alvast heelhuids aan. We verwachten nog een aantal reacties.

Eveneens een sportief hoogtepunt was er voor Leo en Heini, die op het nippertje dienden in te vallen bij het team 67 van de L’Osslopers in de Roparun. Woensdag dreven zij nog steeds op hun ‘Runners High’  en waren ze vol lof over de wedstrijd. De vermoeidheid kreeg hen alvast niet klein. Ook van Leo verwachten we nog een uitgebreid verslag….

Wordt zeker vervolgd.

Geef een reactie