Berichten

Tamara en Leo lopen samen de Jubileummarathon van Stockholm

Tam en Leo in Stockholm

Tamara en Leo in de Jubileumarathon van Stockholm

Niet alleen in Stockholm was men aan een jubileum toe, ook Tamara Verschueren en Leo De Brauwer hadden een jubileum te vieren en wat is er toepasselijker voor een loperskoppel dan dit te stijl te doen tijdens in een internationale wedstrijd.
Voor Tamara was een deelname niet zo evident. Lange tijd zag het er naar uit dat een slepende blessure hun droom aan het wankelen zou krijgen. Maar wie een doel heeft kan bergen verzetten. Zo ook Tamara. Ze herstelde net op tijd en kon zo begin april aan haar voorbereiding beginnen.
Een snelle start en een parcours dat veel zwaarder was dan aanvankelijk deed vermoeden, maakten dat Tamara in de tweede wedstrijdhelft flink wat gas heeft moeten terugnemen en het beoogde doel (4 u) heeft moeten bijstellen. Leo week tijdens de wedstrijd geen centimeter van haar zijde en loodste Tamara plichtsbewust naar de aankomst. Het duo kwam in 4u en 20′  hand in hand over de finisch en genoot nadien bij een frisse pint van het dubbele jubileum. Later horen we hier vast nog meer over.

Geef een reactie