Berichten

Nick Van Peborgh wint 7e editie van de Kermisloop Putte Grens

Maandag 8 oktober was het weer drummen aan de streep op de Belgisch-Nederlandse grens voor de jaarlijkse Kermisloop. Een loopevenement dat in het leven geroepen werd om ‘dooie maandag’,  de maandag tussen Putte Kermis en de Nationale Sluitingsprijs, terug wat meer leven in te blazen.

Ook dit jaar werd overtrof het deelnemersaantal de stoutste verwachtingen van de organisatoren. De Kidsrun, de 5 km Jogging en de 10 Km wedstrijd telden ondanks een miezerige start,  ruim 2000 deelnemers.

Een equivalent van supporters maakten het kermissfeertje compleet en maakten van deze ‘dooie maandag’ weer een wervelend spectakel.

Opvallendste winnaar was Nick Van Peborgh, sinds zondag Belgisch kampioen op de halve marathon en winnaar van de Antwerp 10-miles. Hij zette de 10 km-wedstrijd voor de 5e maal op zijn naam zette en mag zich gerust koning van de Kermisloop Putte Grens noemen. Nick bleef ruim onder de 30 minuten en blies alle tegenstand op een hoopje een mooie winnaar van een mooie wedstrijd. Buiten de bloemen en een geschenkpakket won Nick ook nog een taart waarop zijn finishfoto lag te pronken, geschonken door een van de talrijke sponsors.

Foto’s en uitslagen vanaf dinsdag op de website van de kermisloop.

Geef een reactie