Berichten

Jaarlijkse Quizavond was weer een succes.

24 november stond bij onze vereniging weer in het teken van de jaarlijkse quiz. Quizmaster vlemme had weer een gevarieerde quiz in elkaar gestoken en 14 teams van 6 spelers boden zich aan in de refter van het GO te Stabroek.

Het werd een snelle en spannende aflevering dit jaar. Het team ‘De Bende van Wim’ stond haast de volledige avond aan de leiding, doch het puntenverschil was zo miniem dat de kleinste vergissing fataal zou kunnen worden. Na een spannende eindronde en na de bekendmaking van de uitslagen van de tweede tafelronde, werd de leiding gedeeld door twee ploegen en werd een schiftingsronde gespeeld. Voor aanvang van de quiz werd van elke ploeg een teamlid op de weegschaal gezet en bij wijze van schiftingsvraag diende de Bende van Wim en de Cowboys het gezamelijk gewogen gewicht zo dicht mogelijk proberen te  benaderen. Uiteindelijk trokken de Cowboys met slechts 13 kg verschil het laken aan hun kant. Na de spannende finale ontvingen alle deelnemers nog een leuke natura prijs. Wordt vast nog eens herhaald.

Hieronder de volledige uitslag..

Eén reactie op “Jaarlijkse Quizavond was weer een succes.”

  1. Ronald schreef:

    Wat een slimme club hebben we toch!!!

Geef een reactie