Berichten

17e KBC-cross ……jeugdinschrijvingen geopend

Naar goede gewoonte organiseren wij in februari onze KBC-cross. Deze prijzencross onder de vleugels van AVVV staat open voor alle sportievelingen die eens iets anders willen dan een doorsnee straten- of veldparcours. Het parcours van deze cross staat bekent voor zijn geaccidenteerde ondergrond, pittige klimmetjes en soms wat vettige modderstroken. Elk jaar weer horen we van vele deelnemers hoe mooi zij deze locatie vinden. Een aanrader dus.

Ook dit jaar zullen alle jeugdlopers door KBC-extra in de watten gelegd worden. Zij ontvangen een mooie medaille en een leuke goodybag. Jongeren tussen 8 en 14 die willen deelnemen en geen lid zijn van AVVV mogen gratis deelnemen mits zij zich on-line registreren en dit kan via de inschrijvingspagina. Na registratie ontvangen zij een e-mail waarmee zij op zaterdag 23 februari hun startnummer kunnen afhalen aan de tafel van de voorinschrijvingen (centrale hal Kasteel Ravenhof).
Let wel! enkel jeugdleden die geen lid zijn van AVVV dienen in te schrijven. AVVV-leden dienen zich zoals gebruikelijk met hun persoonlijke lidkaart te registreren op het wedstrijdsecretariaat.

Geef een reactie