Berichten

Roparun

Het Pinksterweekend is traditioneel het weekend waarop de Roparun wordt gelopen. Deze estafetteloop van Parijs naar Rotterdam  (of Hamburg) trekt in de nacht van 19 op 20 mei door onze regio. Mensen die de deelnemers een hart onder de riem willen steken zullen er dus wel een stukje van hun nachtrust moeten voor laten. Wie de moeite doet om de lopers op te wachten aan de grens of in Ossendrecht, kan mee genieten van het feestgedruis, want in Ossendrecht is de Roparun echt ‘Hot’.

Dit heeft alles te maken met het feit dat onze collega’s van de l’Oslopers elk jaar met een deelnemen aan deze wedstrijd. Ook dit jaar zijn er trouwens weer een aantal van onze leden die deze teams zullen versterken. Hou vooral team 67 in het oog want daar zetten Heini van Raemdonck en Leo Brauwer hun beste beentje voor…

Je kan deze wedstrijd volgen via tal van sociale media:

 

Twitter via: www.twitter.com/Stg_Roparun
Facebook via: www.facebook.com/Roparun
Pinterest via: www.pinterest.com/stgroparun/
LinkedIn via: www.linkedin.com/company/stichting-roparun
YouTube via: www.youtube.com/stichtingroparun
De Roparun Ticker: www.intelligents.nu/roparun/

Geef een reactie