Berichten

Knappe wedstrijdprestaties.

De laatste tijd merkten we weer heel wat van onze leden op in tal van mooie wedstrijden. Bij de jongste kermisloop viel het op dat er weer veel van onze leden toch maar weer belangrijke grenzen hebben verlegd. Alle uitslagen vind je op www.kermisloop.be.
Er zijn er altijd die voor meer gaan. De imposante wedstrijdenreeks van Heini kan je volgen op ons wedstrijdoverzicht op de website, want Heini is een van de leden die steeds trouw zijn prestaties deelt met zijn clubgenoten en dat kunnen we alleen maar toejuichen. Mooi zo. In Eindhoven Liep Dimitry Wouters vorig weekend zijn najaarsmarathon. Door het extreme regenweer mag je dan ook wel spreken over een zwemloopmarathon. Toch liet Dimi zich niet klein krijgen en finishte hij in 4u 14’. Zijn loopdiploma had hij al, hij krijgt er nu vast een zwembrevet bij. Chapeau.
Er zijn er nog. Ad (Polak) liep eerder deze maand de Zeelandmarathon in 3u47, toch wel een mooie prestatie als je weet dat deze marathon met hoog water gelopen werd en een groot deel van het traject door het los zand moest afgewerkt worden. Alles over deze wedstrijd op http://www.marathonzeeland.nl/ .
Nog straffer is de prestatie van Nancy Sterk. Zij stond eerder dit jaar al aan de start van de Ironman van Lanzarotte, vorige week stond zij aan de start van zwaarste en de moeder aller triathlons, de Ironman van Hawaï. En of zij een Ironman (Lady) is, met haar tijd, 13u 52’ verbeterde zij haar PR van Lanzarotte met meer dan een half uur (15u 24’)! Waar gaat dat eindigen!? Nogmaals een dikke proficiat Nancy.
Maar er liggen nog mooie prestaties aan te komen. Dit weekend lopen heel wat LGP-ers mee in de marathon van Amsterdam. Wij wensen Louise, Ronny, Pascal, Heini, Stefan, Ronald, Dirk (hopelijk zijn we niemand vergeten), heel veel succes toe. We horen later ongetwijfeld meer over hun prestaties.

Geef een reactie