Berichten

Veel LGP-geel in Antwerp Urban Trail

Er waren heel wat LGP-ers te spotten in de Antwerp Urban Trail van 16 maart 2014. Supporters telden er minstens 24 en de lopers zelf, telden heel wat bekende supporters…
Het parcours zag er iets anders uit dan vorig jaar. De stadsfeestzaal verdween van de route en in de plaats stond een passage door het MAS als apotheose geprogrammeerd. Onder een stralende lentezon werd om 09.30 u de eerste wave in gang geschoten. Hoewel tijd en plaats bijzaak was in deze wedstrijd, vermelden we toch graag de knappe prestatie van Johan de Mulder die een knappe 26e plaats alround liet optekenen en binnen zijn leeftijdscategorie beslag legt op de 3e plaats. Ook Hilde Vermeiren liet een knappe prestatie optekenen. Zij had iets meer dan een uur nodig om de 12 km af te werken, maar legt hiermee beslag op de eerste plaats in haar leeftijdscategorie.

We kregen ondertussen al een eerste fotoreeks van Nadine en Arie binnen. Je kan ze hier downloaden of bekijken in de onderstaande slideshow. Nog foto’s op de site van de Gazet van Antwerpen inclusief een link naar de uitslagen vind je hier.

.

 

//lgppics.lopersgroepputte.be/#!album-18

Geef een reactie