Berichten

Marathonresultaten

Ere wie ere toekomt, zo zijn we. Er waren de afgelopen weken ook een aantal van onze leden actief in diverse marathons en het zou sneu zijn om niet over hun prestaties te berichten.

Om te beginnen stonden Eddy Neelen en John Noordermeer aan de start van de Marathon van Zeeuws Vlaanderen (Nl). John finischte in 3.52’39” en Eddy had een kleine 2 minuten meer nodig en kwam over de meet in 3.53’53”. In Antwerpen stond Paul van Zandvliet aan de start. Hij liep aanvankelijk een schema dat hem uitzicht gaf op een tijd die ruim onder de 3u 30′ zou blijven, maar helaas werd hij in de slotkilometers geplaagd met krampen den finishte uiteindelijk in een toch nog verdienstelijke tijd van 3.30’18”. Diezelfde dag maar dan in Dusseldorf (D), klokte Ludo Raeymackers de snelste LGP-tijd van deze periode. Hij werkte de 42K af in 3.27’55” en behaalde met deze prestatie een 4e plaats in zijn leeftijdscategorie (M60).

Geef een reactie