Berichten

Wedstrijdnieuws

Heel wat LGP-namen te gezien op de uitslagen van diverse wedstrijden in de regio. De wedstrijd waar we de meeste LGP-leden zagen finishen, was ongetwijfeld de Night Run in Deurne. Opmerkelijkste prestatie daar was Hilde Vermeiren die in haar reeks (D70+) eerste werd en nog opmerkelijker, ruim meer dan de helft van alle deelnemers voorblijft.
Ook ontdekken we verschillende bekende LGP-namen op de deelnemerslijsten van diverse Marathons en Triathlons. Begin september ging Heini Van Raemdonck ’tussen soep en patatten’ de marathon van Keulen lopen. Een week later liep Ludo Raeymakers, eveneens in Duitsland, zijn derde marathon van dit seizoen en voor de komende weken bereiden nog twee LGP-ers zich voor op hun najaarsmarathon. Paul van Santvliet gaat van start in Eindhoven en Peggy VanDriesche neemt de handschoen op in Amsterdam. Voor sommigen mocht het nog iets meer zijn. Nancy Sterk en Stefan Peeters namen eerder deze maand deel aan de Iron Man triathlon van Mallorca. Hun wedervaren vind je verder op onze website.
Ondertussen zijn er ook een dertigtal leden die zich hebben klaargestoomd voor een van de afstanden van de kermisloop a.s. maandag. In totaal zijn voor deze wedstrijd al een kleine 1000 voorinschrijvingen, wat doet vermoeden dat het weer een gezellig drukke bedoening gaat worden op ‘dode maandag’. Wij wensen al onze atleten alvast veel succes met hun wedstrijden.

Geef een reactie