Berichten

Bikeaholic-Off-Road-Duathlon 2015 inschrijvingen geopend

Inschrijvingen geopend voor onze zesde off-road duathlon, op zondag 29 Maart 2015. Deze klassieker is het vierde luik van het gloednieuwe vijfdelige “Cross Duatlon Classics” regelmatigheidscriterium.

Schrijf hier in!

 

Deze offroad duathlon hoogmis schotelt één van de mooiste MTB-parcours voor. Onze winterduathlon vindt plaats in de MTB-bossen grenzend aan de polders ten Noorden van Antwerpen. Omwille van een zeer goed doorlatende ondergrond zijn deze bossen steeds goed berijdbaar en lenen ze zich uitstekend om er een aantrekkelijk MTB-parcours uit te tekenen. Middelpunt van het gebeuren is Camping De Watertoren. Deze locatie is makkelijk te bereiken via de A12 Antwerpen Bergen op Zoom (afrit 12).

 

Programma:

  • 11.30 u: De ‘Discovery-duathlon‘ (1,9 km lopen, 11 km MTB en 1,9 km lopen) is uitermate geschikt voor de beginnende duathlonatleet en/of sportievelingen die willen kennis maken met deze discipline. (ook voor duo’s)
  • 13.00 u: De ‘Kids-duathlon‘ is er voor onze jongste atleetjes. Voor hen is er een kennismakingsproef voorzien (8 tot 13 jaar). Zij lopen 400 m, fietsen 3.8 km en eindigen met 400 m lopen.
  • 14.00 u: De ‘Adventure-duathlon‘ (3,8 km lopen, 22 km MTB en 3,8 km lopen) wordt het klapstuk van de dag en staat open voor iedereen die voor het volle pond wil gaan. Dit onderdeel staat ook open voor duo’s.

 

cross_duathlon_classics

Geef een reactie